Δεν μας λυπήθηκε καθόλου! Η Emily Ratajkowski ποζάρει γυμνή στο Instagram και προκαλεί εγκεφαλικά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν μας λυπήθηκε καθόλου! Η Emily Ratajkowski ποζάρει γυμνή στο Instagram και προκαλεί εγκεφαλικά

Όταν πρέπει να μιλήσεις για την Emily Ratajkowski, η αλήθεια είναι πως δεν έχεις και πολλά πράγματα να πεις και αυτό γιατί κάθε φορά φροντίζει με τον τρόπο της να μας αφήνει άφωνες. Κι εμάς, αλλά κυρίως τον αντρικό πληθυσμό, ο οποίος την έχει πάντα πρώτη στις γυναικείες του προτιμήσεις.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε τα πράγματα με αυτές τις αναλογίες που διαθέτει; Καλύτερες και από μοντέλο της Victoria’s Secret. Κρίμα που ως τώρα δεν την έχουμε δει να περπατά στο catwalk, φορώντας τα εσώρουχα του διάσημου brand. Ας τα αφήσουμε όμως αυτά για λίγο και ας εστιάσουμε στην φωτογραφία που ανέβασε εχθές η 26χρονη στο Instagram account της.

Η Emily Ratajkowski ξέρει πολύ καλά πως παίζεται αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και φροντίζει να το εκμεταλλεύεται στο έπακρον. Όχι πως το έχει ιδιαίτερη ανάγκη θα μας πεις, αλλά εντάξει, κουβέντα να γίνεται. Η νεαρή καλλονή έχει απόλυτη αυτογνωσία και ξέρει πως έχει απίστευτο σώμα, γι’ αυτό άλλωστε και ποζάρει μονίμως με το μαγιό της. Αυτήν τη φορά όμως το πήγε ένα βήμα παραπάνω και απ’ ότι είδαμε «ξέχασε» να φορέσει το μαγιό της.



Κάπως έτσι λοιπόν, κοινοποίησε στο account της μία ολόγυμνη φωτογραφία της, στην οποία έκρυβε τα επίμαχα σημεία της, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να τρελαθεί. Emily, καθόλου δεν μας λυπάσαι;