Αυτή η φωτογραφία στο Instagram μόλις επιβεβαίωσε την πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood;

Αυτή η φωτογραφία στο Instagram μόλις επιβεβαίωσε την πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood;

Ή μήπως όχι και τόσο απρόσμενη;

Πρόκειται για μια εγκυμοσύνη για την οποία ακούμε σχεδόν έναν χρόνο τώρα και που τελικά δεν έχει γίνει ακόμη πραγματικότητα. Βλέπεις το Hollywood κάνει κι’ αυτό τα λαθάκια του καμιά φορά. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πια πολύ έντονες αυτές οι φήμες που σίγουρα δεν μπορεί πια να είναι ψέμα.

Μάλιστα μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η τραγουδίστρια στο Instagram account της από την ημέρα των Ευχαριστιών την δείχνει να έχει αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως καταλαβαίνεις οι fans δεν ήθελαν και πολύ για να ξεκινήσουν τα σχόλια και να πυροδοτήσουν εκ νέου φήμες για εγκυμοσύνη.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton θέλουν πολύ να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί (η star έχει ήδη τρία αγόρια από τον γάμο της με τον Gavin Rossdale και σίγουρα αν αυτήν τη φορά τα έχουν καταφέρει θα είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στον κόσμο. Η φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο account της παρέα με ένα φιλικό ζευγάρι μαρτυρά ξεκάθαρα πως βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.



Το τρυφερό φιλί από τον Blake Shelton και η τόση χαρά στο πρόσωπο της μήπως είναι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο; Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα!