Kate Middleton & πρίγκιπας William vs Meghan Markle & πρίγκιπας Harry

Ερμιόνη Σαρρή
Kate Middleton & πρίγκιπας William vs Meghan Markle & πρίγκιπας Harry

Ποιες είναι οι βασικές διαφορές από τις πρώτες τους επίσημες εμφανίσεις. 

Κορίτσια, θέλετε, δεν θέλετε ο πρίγκιπας Harry δεν είναι πια ελεύθερος. Μπορεί ο χθεσινός αρραβώνας να στοίχισε σε μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού αλλά η Meghan Markle είναι πλεόν επίσημα το «κορίτσι» του. Βασικά η αρραβωνιαστικιά του. Δυσκολευτήκαμε αλλά το γράψαμε.

Έχοντας, λοιπόν, πλέον στην διάθεσή μας αλλά και την μνήμη μας τους δύο πριγκιπικούς αρραβώνες, ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε τις διαφορές τους. Πώς συμπεριφέρθηκε η Kate και πώς η Meghan; Με τι γλώσσα του σώματος τι συνέβη; Θα τα βρεις όλα εδώ!

To ‘’στήσιμο’’ στον καναπέ

Και οι δύο συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν σε ένα απλό σαλόνι. Αυτό όμως του William και Kate Middleton ήταν γεμάτο πλούσια χρώματα και σχέδια. Ο ριγωτός καναπές και τα τολμηρά μαξιλάρια που περιβάλλαν την Kate και τον William φαίνονται πολύ πιο παραδοσιακά από τον μαύρο καναπέ και τα μονόχρωμα μαξιλάρια στη συνέντευξη του Harry και Meghan. Τα χρώματα πάντως στη συνέντευξη του Harry και Meghan είναι λίγο πιο μοντέρνα, όπως και το ίδιο το ζευγάρι.

royal engagement interview 1 1511817410

Τα outfits

Και οι δύο γυναίκες είχαν επιλέξει πολύ basic τόνους για το make up τους και φυσικά nude αποχρώσεις για το μανικιούρ τους. Όσον αφορά τα ρούχα τους, το outfit της Meghan Markle ήταν πιο απλό από της Kate Middleton. H δεύτερη (και η παλαιά) είχε φορέσει ένα μπλε, σατεν φόρεμα του οίκου Issa. H Markle (η «νέα» του Παλατιού) επέλεξε ένα λευκό παλτό του brand Line the Label. Όσον αφορά το φόρεμά της, για κυπαρισσί μας φάνηκε. Τώρα δε θες να μάθεις κάτι για τον Harry και τον William. Τα κορίτσια τους είναι κάπως πιο… σημαντικά.

Η γλώσσα του σώματος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton κάθισαν και έπιασαν ελάχιστα ο ένας τον άλλον, δείχνοντας την αυστηρή προσήλωσή τους στο βασιλικό εθιμοτυπικό . Όταν έρχονταν σε επαφή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, περιορίζονταν μόνο σε μερικά αγγίγματα στο γόνατο του άλλου. Τα σώματά τους είχαν γωνιακή διάταξη προς τις κάμερες.

screen shot 2017 11 27 at 2 28 53 pm 1511817362

Η συνέντευξη της Meghan και του Harry ξεκινάει με τους δύο τους να κάθονται ώμο με ώμο και τα χέρια τους να είναι αλληλένδετα. Κρατούσαν τα χέρια τους σχεδόν καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και τα σώματά τους βρίσκονταν υπό γωνία μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Συχνά απαντούσαν σε ερωτήσεις κοιτάζοντας ο ένας το βλέμμα του άλλου.

Η ερώτηση περί… απογόνων

Και οι δύο πρίγκιπες χειρίστηκαν το αναμενόμενο ερώτημα περί παιδιών, λέγοντας ότι προχωρούν την σχέση τους βήμα προς βήμα.

William: "Νομίζω ότι θα κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Θα τελειώσουμε πρώτα με το γάμο και στη συνέχεια ίσως να δούμε για τα παιδιά. Αλλά προφανώς θέλουμε μια οικογένεια, οπότε θα πρέπει να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε. "

Harry: "Δεν είναι επί του παρόντος, όχι. Φυσικά, θα κάνουμε ένα ένα τα βήματα και ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε μια οικογένεια στο εγγύς μέλλον."