#HollywoodNews: Έφτιαξε αυτό το κορμί και η χαρά της δεν κρύβεται!

Διονυσία Ζαπατίνα
#HollywoodNews: Έφτιαξε αυτό το κορμί και η χαρά της δεν κρύβεται!

Είναι από τις stars με τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα βάρους.

Δεν την βοηθάει ιδιαίτερα και η μινιόν κατασκευή της και ακόμα και μια μικρή αύξηση στο βάρος της φαίνεται και με το παραπάνω. Πόσο μάλλον όταν η ζυγαριά της δείχνει αρκετά κιλά plus.

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχει δεχτεί άφθονο body shaming στην πορεία των χρόνων τόσο από περιοδικά όσο και από σχόλια στο διαδίκτυο. Μην σκάτε… Γιατί η συγκεκριμένη celebrity έχει μια μοναδική ικανότητα να επιστρέφει στην πιο fit εκδοχή της όταν η ίδια το θελήσει σε χρόνο dt.

fatbrineyspears

Φυσικά μιλάμε για την Britney Spears. Την….χαμαιλέοντα των κιλών της παγκόσμιας showbiz. Κάθε φορά που δεν είναι καλά στα προσωπικά της –αρκετά συχνά απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα- αναστενάζουν τα ψυγεία χωρίς έλεος. Και δεν της καίγεται και καρφί.


Όταν όμως πει στοπ, με παροιμιώδη πειθαρχία και αυστηρότατο πρόγραμμα «μαζεύει» ξανά και σε κάνει να σκέφτεσαι πως αφού αυτή τα καταφέρνει έτσι, εσύ γιατί όχι; Ναι, γιατί να το κρύψουμε, μας δίνει #FitnessGoals.

Britney spears gym pics instagram 3 Copy


Το τελευταίο διάστημα η Britney Spears είναι ξανά στα πάνω της και συναισθηματικά και σωματικά. Ποστάρει μάλιστα η ίδια το fit –και πάλι- το κορμί της στο Instagram και η χαρά της δεν κρύβεται. Λιώνει στο γυμναστήριο και τα αποτελέσματα φαίνονται. Μπράβο της!