Η Stella Maxwell μόλις ανέβασε το sexiness σε άλλο επίπεδο με αυτή της την εμφάνιση

Η Stella Maxwell μόλις ανέβασε το sexiness σε άλλο επίπεδο με αυτή της την εμφάνιση

Και οφείλεις να δεις αυτή της την εμφάνιση

Το Fashion Show της Victoria’s Secret μεταδόθηκε εχθές και τα αγγελάκια στο πάρτι που διοργανώθηκε για την προβολή του το βράδυ της Τρίτης στην Νέα Υόρκη. Κι εκεί ήταν και η Stella Maxwell. Τελεία! Αυτή η πρόταση και μόνο περιλαμβάνει όλα αυτά που θέλουμε να σου πούμε ή μάλλον να σου δείξουμε για την 27χρονη καλλονή.

Βέβαια θα μας πεις το ότι είναι άγγελος της Victoria’s Secret είναι ένα γεγονός από μόνο του, όμως δεν έχεις δει ακόμη την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του πάρτι. Ίσως η λέξη «sexy» να μην είναι αρκετή για να περιγράψει αυτή της την εμφάνιση και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί σου.

Η 27χρονη ξανθιά οπτασία δεν άφησε τίποτα απολύτως στην φαντασία μας και ανέβασε το sexiness δέκα επίπεδα πάνω από αυτό που ήδη είχε. Ένα μαύρο ασύμμετρο φόρεμα δαντέλα –κάτι σαν διαφάνεια θα λέγαμε καλύτερα- με ένα μαύρο κοντό σορτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα ήταν αρκετά για να δούμε την Stella Maxwell και να ξεχάσουμε ακόμη και την Emily Ratajkowski. Μπορεί η 26χρονη να ανεβάζει κυρίως γυμνές και topless φωτογραφίες της, όμως η Stella με αυτή της την εμφάνιση την ξεπέρασε κατά πολύ.


https://www.instagram.com/p/


https://www.instagram.com/p/

Το hint που ανέβασε τα level; Το γεγονός ότι δεν φορούσε σουτιέν και έκανε την φαντασία των ανδρών να οργιάσει. Ας μην πούμε όμως άλλα και ας αφήσουμε τη Stella να το κάνει!

46CA15E000000578 0 image a 137 1511933264912

Stella Maxwell τα κορίτσια. Κορίτσια; Η Stella Maxwell!