Ο αρραβώνας αυτού του ζευγαριού θα βγάλει την οικογένεια Kardashian εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο αρραβώνας αυτού του ζευγαριού θα βγάλει την οικογένεια Kardashian εκτός εαυτού

Η νεαρή star κυκλοφορεί ήδη με δαχτυλίδι

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τότε που το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του και κυκλοφορεί πια χωρίς να κρύβεται από τα φώτα της δημοσιότητας. Και αν έχουμε αρκετό καιρό τώρα να τους δούμε μαζί μην σε τρομάζει, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχουν χωρίσει.

Αντιθέτως μάλιστα, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται πως σοβαρεύουν αρκετά, αφού η νεαρή star εμφανίστηκε να φορά δαχτυλίδι -στο χέρι και δάχτυλο που φαντάζεσαι- πυροδοτώντας φήμες περί αρραβώνων με τον 34χρονο σύντροφο της. Και αν ισχύει, τότε η οικογένεια Kardashian και πιο συγκεκριμένα η Kourtney θα γίνει σίγουρα έξαλλη.

Όπως ίσως να κατάλαβες αναφερόμαστε στην Sofia Richie και τον Scott Disick, οι οποίοι φαίνεται πως βλέπουν πολύ σοβαρά την σχέση αυτή. Ο 34χρονος μάλιστα περνάει πολύ καλά με την 19χρονη και απολαμβάνει πολύ την ελευθερία που εκείνη του δίνει, κάτι που δεν είχε ποτέ, έχοντας σχέση με την Kourtney. Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή ανέβασε κάποια stories στο Instagram account της και σε ένα από αυτά δέσποζε κι ένα –όχι και πολύ διακριτικό- δαχτυλίδι.

Αμέσως μόλις το είδαν αυτό οι fans της «τρελάθηκαν» και άρχισαν να διαδίδουν πως το διάσημο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε κρυφά. Φήμες ή πραγματικότητα θα το μάθουμε σύντομα!