Η κίνηση που αποδεικνύει πως ο Weeknd και η Selena δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κίνηση που αποδεικνύει πως ο Weeknd και η Selena δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί

Γιατό μόνο το unfollow sto Instagram δεν φτάνει

Οι Abelena (aka Weeknd και Selena Gomez) εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί και πλέον τόσο η μία πλευρά, όσο και η άλλη μας απέδειξαν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης τους πια στο μέλλον. Και οι δύο επέστρεψαν στους πρώην τους (άβολο λίγο αν μας ρωτάς) και έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να μας πείσουν για τις προθέσεις τους και ο Weeknd έκανε μία ακόμη δραστική κίνηση που μας επιβεβαίωσε πως έχει τελειώσει οριστικά μαζί της. Ψέματα δεν θα σου πούμε περιμέναμε την κίνηση αυτή να την κάνει πρώτα η Selena, έπειτα και από απαίτηση των fan στα σχόλια τους, ωστόσο ο Abel μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά.

selena gomez fits right in with the weeknds crew ftr

Ο 27χρονος τραγουδιστής λοιπόν, αφού την έκανε unfollow, διέγραψε και όλες τους τις κοινές φωτογραφίες που είχε στον λογαριασμό του. Δέκα μήνες σχέσης, ατελείωτης αγάπης και έρωτα έσβησαν έτσι άδοξα και οι θαυμαστές τους τα έχουν βάψει μαύρα. Και δεν τους αδικούμε, γιατί ήταν ένα από τα ζευγάρια που αγαπήθηκε πολύ.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, τα τινά είναι δύο: είτε ενοχλήθηκε πολύ που τον παράτησε κι επέστρεψε στον Justin Bieber, είτε τον πλήγωσε τόσο πολύ που θέλησε να κόψει οποιαδήποτε επαφή μαζί της και κάθε ανάμνηση τους. Και αν τον βρίσκεις κάπως υπερβολικό εμείς τον δικαιολογούμε και τον καταλαβαίνουμε, γιατί ήταν πολύ σκληρό αυτό που του έκανε.