Η Lady Gaga κυκλοφορεί στο Instagram σχεδόν γυμνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Lady Gaga κυκλοφορεί στο Instagram σχεδόν γυμνή

Μια ματιά στις φωτογραφίες της αρκεί για να πειστείς

Τι και αν εμείς βρισκόμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και τον κρύο χειμώνα, η Lady Gaga βρίσκεται στο Miami προκειμένου να ξεκινήσει την περιοδεία της και αναστατώνει τα πλήθη. Τα αντρικά πλήθη και αυτό γιατί ποζάρει σχεδόν γυμνή στο Instagram account της και κάνει το κοινό να παραληρεί.


https://www.instagram.com/p/

Η star πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, επέστρεψε όμως δριμύτερη, ανανεωμένη και φουλ sexy. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε πριν από μερικές ώρες μία σειρά από φωτογραφίες της στην παραλία του Miami, στο προσωπικό της account στο Instagram, στις οποίες πόζαρε μόνο με το μαγιό της, το οποίο ομολογουμένως δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας.

Με αυτές τις φωτογραφίες της η Lady Gaga κήρυξε την έναρξη του παγκόσμιου tour της και μας άφησε και λίγο άφωνες με το σώμα της. Εντάξει μπορεί να μην έχει αναλογίες μοντέλου, όμως δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσεις πως έχει κορ-μά-ρα. Και πλούσιο μπούστο και καμπύλες και τα πάντα.


https://www.instagram.com/p/

Όπως καταλαβαίνεις βέβαια η ανάρτηση που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes, ήταν αυτή που η τραγουδίστρια μας είχε γυρίσει πλάτη και μας έδειχνε τους γυμνασμένους και καλοσχηματισμένους γλουτούς της. Οι λόγοι φυσικά ευνόητοι και μπορείς να τους ανακαλύψεις και μόνη σου κοιτώντας τις φωτογραφίες της.


https://www.instagram.com/p/