Το γράμμα του πρίγκιπα George στον Άγιο Βασίλη μόλις αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το γράμμα του πρίγκιπα George στον Άγιο Βασίλη μόλις αποκαλύφθηκε

Και είναι πιο γλυκό απ’ όσο φαντάζεσαι

Σε λίγους μήνες ο πρίγκιπας George θα εκτελεί και επίσημα χρέη μεγάλου αδερφού, αφού η Kate Middleton τον Απρίλιο θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα William. Ο πρωτότοκος γιος του ζεύγους όμως φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για τέτοιες ευθύνες και αυτό αποδεικνύεται και από το αξιαγάπητο γράμμα που έγραψε για τον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Δούκας του Cambridge πήρε το αντίγραφο από το γράμμα του μικρού George για να το δώσει ο ίδιος στον Άγιο Βασίλη (ή τουλάχιστον αυτό είπαν στον μικρό) και είναι αλήθεια πολύ χαριτωμένο. Ο 35χρονος πρίγκιπας επισκέφθηκε την Χριστουγεννιάτικη αγορά του Esplanade Park’s στο Ελσίνκι κι εκεί συνάντησε τον αγαπημένο «παππούλη» των παιδιών.


https://www.instagram.com/p/

Φυσικά του έδωσε αμέσως το γράμμα του γιου του George, το οποίο αν μη τι άλλο ήταν πολύ σημαντικό. Τι ζήτησε όμως ο νεαρός πρίγκιπας σαν δώρο; Ο Άγιος Βασίλης άνοιξε την Χριστουγεννιάτικη λίστα του George, η οποία περιείχε ένα μόνο πράγμα.

prince george santa list revealed 02

«Ένα αστυνομικό αυτοκίνητο», έγραψε ο πρίγκιπας George, υπογράφοντας στο τέλος της λίστας με το όνομα του με κεφαλαία γράμματα. Είναι ξεκάθαρο πως ο 4χρονος γιος της Kate Middleton είναι ακόμη παιδί και καθόλου έτοιμος για ευθύνες. Λογικό!