Miranda Kerr: πώς διατήρησε το θεϊκό κορμί μετά τη γέννα

Miranda Kerr: πώς διατήρησε το θεϊκό κορμί μετά τη γέννα

Γέννησε τον Ιανουάριο και πολύ σύντομα η σιλουέτα της επέστρεψε στο κανονικό. Ποια είναι τα μυστικά της; Αφήνουμε την ίδια να "ξεγυμνωθεί".

Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom έγιναν γονείς και τώρα έχουν κάθε δικαίωμα να προσφέρουν απλόχερα τις συμβουλές τους. Ειδικά η Kerr, γνωστό μοντέλο της Victoria Secret, παίρνει το λόγο και δίνει λεπτομέρειες για το πώς διατήρησε το κορμί της μετά τη γέννα.

«Έκανα yoga κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και συνέχιζα να τρώω υγιεινά.. έκανα κανονικά γυμναστική με προσοχή για να είμαι συνέχεια σε φόρμα και να μην παραμελήσω την εμφάνισή μου...», αναφέρει η Kerr που πέραν από τις επαγγελματικές της προτάσεις έχει πλέον και ένα πανέμορφο αγοράκι μέσα στην καθημερινότητά της.

Η γέννα της διήρκησε 27 ώρες και έγινε, όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε, χωρίς επισκληρίδιο νάρκωση. Ο σύζυγός της Orlando Bloom ήταν δίπλα της συνέχεια και της συμπαραστάθηκε σε όλη την εγκυμοσύνη. Πέντε μήνες αργότερα, συνεχίζει να θαυμάζει τη γυναίκα του και την εξαιρετικά καλλίγραμη γραμμή της.