Το παραλίγο ατύχημα της ηθοποιού που μας αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παραλίγο ατύχημα της ηθοποιού που μας αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της

Και είναι 50 ετών

Ακριβώς μισό αιώνα ζωής διανύει η διάσημη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας στον κόσμο του Hollywood. Και όμως αν την δεις -και κυρίως το σώμα της- δεν θα πιστεύεις με τίποτα πως βρίσκεται στο 50ο έτος της ηλικίας της. Το βράδυ της Πέμπτης η star γλίτωσε στο τσακ από ένα ατύχημα στο κόκκινο χαλί, το οποίο όμως μας αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Nicole Kidman έδωσε το παρών στο event προς τιμήν του Louis Vuitton και του Nicolas Ghesquiere στο Alice Tully Hall στη Νέα Υόρκη και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Κάτι ο δυνατός αέρας, κάτι το εξαιρετικά αέρινο φόρεμα της, παραλίγο να το πάθει το ατύχημα και να γράψουν για εκείνη όλα τα μέσα.

46DC6B9100000578 5134965 image a 51 1512120501565

Βέβαια εδώ που τα λέμε ούτε και τώρα το απέφυγε, και για να είμαστε ειλικρινείς εμάς καθόλου δεν μας πείραξε, γιατί το κορμί της Nicole ήταν το κίνητρο που χρειαζόμασταν για να περάσουμε το κατώφλι του γυμναστηρίου. Τι ατελείωτα υπέροχα πόδια είναι αυτά που έχει; Ο αέρας ήταν κάπως «γενναιόδωρος» μαζί της και λίγο έλειψε να μας δείξει τον εσωτερικό της κόσμο. Οφείλουμε πάντως να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας τόσο για το look, όσο και γι’ αυτό το υπέροχο καλλίγραμμο σώμα!