Μία 19χρονη έκανε 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Angelina Jolie & όμως δεν τα κατάφερε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μία 19χρονη έκανε 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Angelina Jolie & όμως δεν τα κατάφερε

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα ήθελε

Η Sahar Tabar είναι μία 19χρονη κοπέλα από το Ιράν, η οποία έχει ως είδωλο την Angelina Jolie. Είναι η αγαπημένη της ηθοποιός, την θεωρεί την πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη (μεταξύ μας ήταν ανέκαθεν πανέμορφη) και κάτι έπρεπε να κάνει γι’ αυτό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε πως θέλει να μοιάσει στο είδωλο της και αυτό ακριβώς προσπάθησε να πετύχει.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως τα αποτελέσματα μάλλον δεν ήταν αυτά ακριβώς που περίμενε. Η Sahar Tabar έπρεπε να κάνει περίπου 50 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Angelina Jolie και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν την εμπόδισε καθόλου αυτό. Το πρόσωπο της έχει πια παραμορφωθεί αρκετά και δεν θα έλεγες με βεβαιότητα πως θυμίζει την γλυκιά Angie.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν σχολιάσει κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram, πως η εικόνα της είναι τρομακτική, αφού σε καμία περίπτωση η εμφάνιση της αυτή δεν είναι υγιής. Η αλήθεια είναι πως τα μάγουλα και τα ζυγωματικά της έχουν ακριβώς το ίδιο βαθούλωμα με της Angie, μόνο που στη Sahar είναι κάπως πιο υπερβολικό.

angelina jolie look alike embed

Μάλιστα η 19χρονη χρησιμοποιεί πολύ συχνά και φακούς επαφής σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, κάτι που κάνει την εικόνα της ακόμη πιο τρομακτική, αφού μοιάζει με ξωτικό (ας το πούμε έτσι). Το Instagram account της δεν περιέχει ούτε μία από τις φωτογραφίες της που να δείχνει το πριν γι’ αυτό και οι ακόλουθοι της χρησιμοποιούν το προφίλ της στο Twitter για να κάνουν τη σύγκριση και να την δουν.

Η Sahar ήταν ένα όμορφο κορίτσι όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της και πλέον μοιάζει περισσότερο με σκελετό παρά με την Angelina Jolie. Το συμπέρασμα βέβαια από όλα αυτά είναι ένα και μόνο. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις ποτέ τον εαυτό σου (εσωτερικά και εξωτερικά) για να μοιάσεις στον οποιονδήποτε. Η 19χρονη αποτελεί τρανό παράδειγμα και θα πρέπει να πάρεις παράδειγμα.