Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Επιτέλους το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Επιτέλους το διάσημο ζευγάρι επιβεβαίωσε την σχέση του

Και δείχνουν full ερωτευμένοι

Εδώ και αρκετούς μήνες η star διαψεύδει τις φήμες περί σχέσης με τον γνωστό μουσικό και πρώην σύζυγο της Yolanda Foster (aka μητέρα των Bella και Gigi Hadid), αναφέροντας συνεχώς στις δηλώσεις της, πως πρόκειται για έναν καλό φίλο. Αυτή η «φιλία» όμως τελικά φαίνεται πως ήταν κάτι παραπάνω.

Η Katherine McPhee και ο David Foster εθεάθησαν στο Beverly Hills, έπειτα από μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο E Baldi να φιλιούνται τρυφερά, επιβεβαιώνοντας έτσι την πολύμηνη σχέση τους, που ανέφεραν ως φιλία. Η 33χρονη τραγουδίστρια και ο 68χρονος μουσικός, φαίνεται να μην νοιάζονται ιδιαίτερα για τα 35χρόνια που τους χωρίζουν, αφού δείχνουν τρομερά ερωτευμένοι μεταξύ τους.

46E0F38C00000578 5137405 image a 50 1512151751035

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε έξω από το Ιταλικό εστιατόριο και τα φλας πήραν φωτιά κάθε φορά που αντάλλαζαν ένα τρυφερό φιλί. Η star φορούσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, με μαύρο μπλουζάκι, παλτό και ασορτί μποτάκια και δεν σταμάτησε λεπτό να είναι τρυφερή απέναντι στον νέο της σύντροφο. Πάντως αν εξαιρέσεις τα χρόνια που τους χωρίζουν, δείχνουν αρκετά ταιριαστοί, δεν νομίζεις;