Είναι απεγνωσμένη: Η Kylie Jenner και το τελεσίγραφο που έδωσε στον Travis Scott

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι απεγνωσμένη: Η Kylie Jenner και το τελεσίγραφο που έδωσε στον Travis Scott

Κάποια μάλλον έχει επηρεαστεί από τις ορμόνες

Η Kylie Jenner μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών, σε τρεις περίπου όμως μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μοιάζει με αστείο, όμως δεν είναι και ας μην έχει επιβεβαιώσει η ίδια την εγκυμοσύνη της ακόμη. Όπως κυκλοφόρησε πρόσφατα άλλωστε, δεν σκοπεύει να πει, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι να γεννήσει.

Και που δεν το έχει κάνει ωστόσο ακόμη, η εγκυμοσύνη της είναι σίγουρη γιατί οι ορμόνες της, την έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Αν κρίνουμε μάλιστα από την τελευταία απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε στον Travis, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πηγές του HollywoodLife η Kylie Jenner ζήτησε από τον Travis Scott να μετακομίσει στο σπίτι της αμέσως μόλις γεννηθεί το μωρό τους και να τους αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Του ζήτησε μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα να βάλει στην άκρη την καριέρα του, προκειμένου να είναι δίπλα της και να την στηρίξει σε όλο αυτό το νέο βήμα.

«Ξέρει ότι θα χρειαστεί βοήθεια με τις νυχτερινές αλλαγές πάνας και τα ταΐσματα, γι’ αυτό τον παρακάλεσε να μένει κοντά της τα βράδια», ανέφερε η πηγή. Και όπως καταλαβαίνεις αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο, ο Travis θα πρέπει να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι μαζί της, προκειμένου να αναλάβει τις υποχρεώσεις του ως πατέρας. Για να δούμε τι θα συμβεί τελικά.