Η ανησυχία και οι φοβίες της Kendall Jenner για την επανασύνδεση της Bella με τον Weeknd

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ανησυχία και οι φοβίες της Kendall Jenner για την επανασύνδεση της Bella με τον Weeknd

Γιατί οι φίλες πάντα στηρίζουν

Πληροφορίες το τελευταίο διάστημα θέλουν τη Bella Hadid και τον Weeknd να έχουν επανασυνδεθεί και αυτό είναι κάτι που έχει ανησυχήσει πολλά άτομα από το περιβάλλον της νεαρής καλλονής. Μεταξύ αυτών και η Kendall Jenner, η οποία φοβάται για την φίλη της με αυτή της την επιλογή -να επιστρέψει στον 27χρονο τραγουδιστή-.

Παρόλο που πεθαίνουμε να δούμε ξανά την Bella Hadid μαζί με τον Weeknd μερικοί στον εσωτερικό κύκλο του supermodel φοβούνται γι’ αυτήν. Φοβούνται ότι θα πληγωθεί και πάλι και της ραγίσει την καρδιά, αν του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Bella πρόσφατα πήγε στις Μπαχάμες μαζί με τις κολλητές της φίλες, Kendall Jenner και Hailey Baldwin και σύμφωνα με τις πληροφορίες συζήτησαν μαζί της για τις ανησυχίες τους. «Ο Weeknd υπήρξε μεγάλο θέμα συζήτησης στο ταξίδι των κοριτσιών», ανέφερε μία πηγή στο Hollywood Life. Ας πούμε πως οι φίλες της δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα στην ιδέα του να τα ξαναφτιάξει με τον Abel. Πιστεύουν πως παίζει με τη φωτιά και η κατάληξη δεν θα είναι και πολύ θετική.

Η Kendall δεν πιστεύει καθόλου στις δεύτερες ευκαιρίες και γι’ αυτό προσπαθεί να αποτρέψει την φίλη της από αυτή την επανασύνδεση. Η Bella ωστόσο συγχωρεί πολύ εύκολα τους ανθρώπους και απ’ ότι φαίνεται αυτή η επανασύνδεση μάλλον θα συμβεί πολύ σύντομα.