#TheBody: Η σταρ στα 53 της έχει αυτό το κορμί. Ναι, αυτό!

#TheBody: Η σταρ στα 53 της έχει αυτό το κορμί. Ναι, αυτό!

Πολλά δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μας!

Προσπαθείς να σκεφτείς πώς θα είναι το κορμί σου στα 53. Βασικά γενικώς πώς θα είναι η φυσική σου κατάσταση σε είκοσι με τριάντα χρόνια. Θα έχεις καταφέρει να κρατήσεις πόδια και κοιλιά σε φυσιολογικές καταστάσεις ή θα τα έχεις αφήσει όλα στην μοίρα τους. Η συγκεκριμένη σταρ πάντως όχι απλά δεν έχει αφήσει τον χρόνο να «αγγίξει» το κορμί της αλλά οι κοιλιακοί της ανταγωνίζονται και αυτούς των νεαρών μοντέλων.

Η Elle Macpherson αποφάσισε να μας «εκνευρίσει» μέρα που είναι ποστάροντας μία εντελώς καλοκαιρινή φωτογραφία. Ο ήλιος δημιουργεί φωτεινότητες και σκιές πάνω στο κορμί της αυτό όμως δεν αναιρεί το αποτέλεσμα. Καλλίγραμμη, σέξι και με κοιλιά που ζηλεύουμε εμείς οι 25-30 χρόνια νεότερές της. Ήταν πάντοτε κορμάρα αλλά θεωρούσαμε πως τώρα στα 53 της θα ερχόμασταν αντιμέτωπες με κάποιες ατέλειες. Not!

Στην gallery θα βρεις την φωτογραφία στην οποία αναφερόμαστε αλλά και μερικές άλλες που έχει ποστάρει το πρώην supermodel κατά καιρούς. Είμαστε σιγουρές πως σημάνεις και επίσημα πλέον την πρώτη ημέρα της δίαιτας.