Η λεπτομέρεια για τη σχέση της Kate Hudson που σίγουρα δεν ήξερες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η λεπτομέρεια για τη σχέση της Kate Hudson που σίγουρα δεν ήξερες

Αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι τέτοιο;

Μπορεί η Kate Hudson να έκανε την πρώτη της red carpet εμφάνιση με τον σύντροφο της Danny Fujikawa τον περασμένο Μάϊο, αλλά υπάρχει κάτι στη σχέση αυτή που σίγουρα δεν το γνώριζες πριν και σίγουρα δεν πάει και το μυαλό σου. Η διάσημη ηθοποιός και ο αγαπημένος της λοιπόν μας αποκάλυψαν κάτι που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα το πιστεύαμε.

Η Kate και ο Danny όσο και αν σου φαίνεται περίεργο γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια -ναι καλά διάβασες- και δεν γνωρίστηκαν κάποιους μήνες πριν συνάψουν σχέσεις. Το Σάββατο η ηθοποιός γιόρτασε την πολύχρονη γνωριμία τους και πριν από περίπου δύο 24ωρα κοινοποίησε στο Instagram account της μία φωτογραφία τους στην οποία φιλιούνται τρυφερά, αποκαλύπτοντας μας παράλληλα όλη την αλήθεια για τη σχέση τους.

«Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Danny ήμουν 23 ετών και απίστευτα έγκυος στον γιο μου Ryder. Οι θετές του αδερφές είναι οι καλύτερες μου φίλες (Sara Foster-Erin Foster) που σημαίνει πως κάναμε παρέα για πάνω από μία δεκαετία», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της η 38χρονη ηθοποιός και συνέχισε:


https://www.instagram.com/p/

«Ένα χρόνο πριν ο Danny με πήγε για πεζοπορία και αυτό που σκέφτηκα, ήταν το πως μια βόλτα με έναν οικογενειακό φίλο μετατράπηκε απρόσμενα σε πρώτο ραντεβού. Καμία κίνηση δεν έγινε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού. Στην πραγματικότητα του πήρε πολλούς μήνες για να κάνει την πρώτη κίνηση. Και αν ένα φιλί σε αυτήν τη γέφυρα τότε ήταν ωραίο, το φιλί αυτό έναν χρόνο μετά ήταν ακόμη πιο γλυκό. Έτσι στον 15ο χρόνο γνωριμίας μας, μπορέσαμε να ανοίξουμε την καρδιά μας ο ένας στον άλλον, προκειμένου να νιώσουμε την αγνή αγάπη και αυτό ήταν πραγματικά απίστευτο. Χαρούμενη πρώτη επέτειο μωρό μου».

Ομολογουμένως ήταν κάτι που αφενός δεν το περιμέναμε με τίποτα, αφετέρου μας συγκίνησε πάρα πολύ και τους αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ.