Στη φυλακή η Lindsay Lohan

Στη φυλακή η Lindsay Lohan

Το party animal Lindsay Lohan καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κλοπή κοσμήματος. Είναι αμφίβολο βέβαια αν θα εκτίσει την ποινή της μιας και οι κανόνες του Χόλιγουντ έχουν τη δική τους δυναμική..

Η Lindsay Lohan αντιμετωπίζει κατηγορίες για την κλοπή ενός ακριβού κοσμήματος. Καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκισης αφού την συνέλαβαν να κλέβει ένα κολιέ τον περασμένο χρόνο. Η ίδια παραδέχτηκε ότι έκλεψε το κόσμημα, το οποίο έκανε 2.500δολάρια, τρεις μόνο εβδομάδες αφού είχε βγει από την αποτοξίνωση. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Venice του Λος Άντζελες.

"Ελπίζω να μπορέσω να φέρω εις πέρας την ποινή μου χωρίς να τραβήξω την προσοχή των δημοσιογράφων. Πιστεύω ότι η προσοχή όλων θα έπρεπε να πέφτει στη βία ή σε άλλα κοινωνικά προβλήματα και όχι σε μένα ", αναφέρει σε ανακοίνωσή της με σκυμμένο το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη Lohan θα εκτίσει 17 μέρες ποινής και κατά πάσα πιθανότητα αυτό δε θα γίνει τελικά στη φυλακή αλλά στο σπίτι της, όπου η ίδια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση. Αμφίβολο πάντως είναι εάν η άτακτη σταρ θα βάλει κάποια στιγμή μυαλό και θα επικεντρωθεί στην καριέρα της.