Photoshop στο πρόσωπο της Meghan Markle; Το μεγάλο φάουλ γνωστού γαλλικού περιοδικού

Photoshop στο πρόσωπο της Meghan Markle; Το μεγάλο φάουλ γνωστού γαλλικού περιοδικού

Τι λένε οι ιθύνοντες;

Ένα πολύ μεγάλο φάουλ έκανε το γαλλικό Elle, το οποίο στο νέο του εξώφυλλο δείχνει τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Harry και Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, επεξεργασμένη με photoshop και χωρίς τις φακίδες της. Η ίδια η ηθοποιός στο παρελθόν έχει αναφέρει σε συνέντευξη της, πως καθόλου δεν της αρέσει όταν της το κάνουν αυτό στις φωτογραφήσεις περιοδικών.

«Με ενοχλεί πολύ όταν αλλάζουν την απόχρωση του δέρματος μου και με photoshop εξαφανίζουν τις φακίδες μου», είχε πει στο Allure η Meghan. Ωστόσο το Elle, στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν φταίει και πολύ, αφού για το εξώφυλλο του νέου τεύχους χρησιμοποίησε μία παλιά φωτογραφία της star, η οποία είχε κυκλοφορήσει δύο χρόνια πριν και ήδη ήταν επεξεργασμένη.



Σίγουρα θα μπορούσε να μην τη χρησιμοποιήσει, προκειμένου να αποφύγει το σκάνδαλο, ωστόσο όλοι –και ιδιαίτερα η Meghan- ελπίζουν πως δεν θα χρησιμοποιηθεί ξανά τέτοιο υλικό ή δεν θα περάσει από επεξεργασία φωτογραφία της. Όπως άλλωστε έχει πει και η ίδια σε συνέντευξη της: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου είπε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν πιο νέα: “Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια”», και μάλλον θα συμφωνήσουμε με τον μπαμπά της.