Φίλος του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλάει για την ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή

Φίλος του Ανδρέα Μικρούτσικου μιλάει για την ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή

Πρόσωπο κλειδί που είδε τον Ανδρέα Μικρούτσικο πριν λίγες ημέρες, μας μεταφέρει την ψυχολογική κατάσταση του δημοφιλούς παρουσιαστή μετά την είδηση βόμβα ότι η εν διαστάσει σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

«Έχει μάθει στα εύκολα και στα δύσκολα ο Ανδρέας. Στην παρέα του δεν εξέφρασε καμία πικρία ή κάποιο σχόλιο κακό για την Δήμητρα Ρουμπέση και τον ερχομό του γιου της στον κόσμο. Ο Ανδρέας είναι μια χαρά και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι σύντομα θα είναι ξανά στις επάλξεις τηλεοπτικά και φαντάζομαι ότι θα φτιάξει και την ζωή του. Δεν είναι μόνο η Δήμητρα η ζωή του». Λόγια ενός πρώην συνεργάτη του που είναι από τα λίγα άτομα που συνομιλεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος έχει αλλάξει αριθμό κινητού και δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί. Τελευταία φορά τον είδαμε στην συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση και παρουσίαζε την βραδιά μιας και τα έσοδα πήγαιναν στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η είδηση ότι η Δήμητρα Ρουμπέση είναι έγκυος ασφαλώς και ήταν μια έκπληξη και για τον ίδιον μιας και δεν έχει εκδοθεί ακόμη το διαζύγιο. Το αντιμετωπίζει, όμως, ψύχραιμα και δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Μετά την διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών σχετικά με την περιουσία του που ήταν ένα βήμα πριν κατασχεθεί, αγαπημένος παρουσιαστής δεν κρύβεται, αλλά δεν θέλει να εκτίθεται και να δίνει συνεντεύξεις. Όλοι θέλουν επίσημα μια αντίδραση για την γυναίκα που αγάπησε και παντρεύτηκε αλλά προς το παρών κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Η δήλωση στενού συνεργάτη του και φίλου του απλά είναι μια εικόνα στο πως βιώνει ο παρουσιαστής την νέα ζωή της «Δημητρούλας» όπως την φώναζε όταν ήταν μαζί.