Είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η Kylie Jenner περιμένει κοριτσάκι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η Kylie Jenner περιμένει κοριτσάκι;

Εσύ τι πιστεύεις;

Μπήκε και ο Δεκέμβρης και εμείς μετράμε αντίστροφα τους μήνες μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μάθουμε πως οι Kardashians έφεραν στον κόσμο τα μωράκια τους. Και όχι δεν ανυπομονούμε τόσο για το μωρό της Kim, όσο γι’ αυτό της βενιαμίν της οικογένειας, Kylie Jenner.

Μπορεί η ίδια η 20χρονη να μην έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της -και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα το κάνει ώσπου να γεννήσει- ωστόσο συχνά πυκνά η ίδια ανεβάζει διάφορα πράγματα στα social media accounts της, τα οποία αν μη τι άλλο μας δείχνουν ξεκάθαρα πως αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της.

Κάπως έτσι λοιπόν και αυτήν τη φορά κοινοποίησε μία φωτογραφία στο Instagram account της, η οποία έκανε και πάλι τους fans της να οργιάσουν και να πουν πως η reality star περιμένει κοριτσάκι. Ένα πανέμορφο, εκθαμβωτικό και τεράστιο -κυριολεκτικά- Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ροζ λαμπάκια και ροζ στολίδια ήταν -πιθανώς- η απόδειξη πως η Kylie Jenner είναι έγκυος σε κοριτσάκι.

«Ευχαριστώ τον JeffleAtham και την ομάδα του που κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα όνειρα μου πραγματικότητα. 6 μέτρα μαγείας! Και είναι ακόμη πιο τέλειο στην πραγματική ζωή». Είναι άραγε αυτή η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η star περιμένει κοριτσάκι;