Ιταλική φινέτσα! Η Αθηνά Οικονομάκου σε μία από τις πιο chic n’ sexy εμφανίσεις της

Ιταλική φινέτσα! Η Αθηνά Οικονομάκου σε μία από τις πιο chic n’ sexy εμφανίσεις της

Η εγκυμοσύνη της πάει τρελά

#AthinaTravelstoVenice είναι το hashtag της σημερινής ημέρας και οφείλεις να δεις την φωτογραφία που ανέβασε η γλυκιά ηθοποιός στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες. Ο Ιταλικός αέρας και η ιταλική φινέτσα γράφουν το όνομα της και δημιουργούν ένα υπέροχο outfit, το οποίο φυσικά η Αθηνά Οικονομάκου αποθέωσε με το δικό της στυλ.

Η μητρότητα φαίνεται πως της πάει γάντι, αφού στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η star, καταφέρνει να κάνει τις πιο chic και sexy εμφανίσεις ταυτόχρονα. Η νεαρή ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία -και πιο συγκεκριμένα στη Βενετία- με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο για το σουκου και στα stories της μπορείς να δεις πως ακριβώς περνάει την ημέρα της.

Για το ντύσιμο της; Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Η Αθηνά έχει πάει το maternity style σε άλλο επίπεδο και αυτό μπορείς να το δεις και μόνη σου σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram account της. Total black outfit λοιπόν, με πουα καλσόν και over the knee χαμηλές μπότες επέλεξε η ηθοποιός για την έξοδο της, συγκεντρώνοντας πλήθος like και σχολίων στα social media.


https://www.instagram.com/p/