Έχεις δει τελευταία τα αγόρια της Σίσσυς Χρηστίδου; Έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ

Έχεις δει τελευταία τα αγόρια της Σίσσυς Χρηστίδου; Έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ

Οικογενειακές στιγμές

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια μαμά όπως όλες οι stars της ελληνικής showbiz και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, λατρεύουμε να τη βλέπουμε σε τρυφερές και οικογενειακές στιγμές. Η αγαπημένη μας κοκκινομάλλα παρουσιάστρια και σχεδιάστρια, μπορεί να έχει μία πολύ ενεργή παρουσία στα social media, ωστόσο σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες των παιδιών στο Instagram.

Η σημερινή όμως δεν ήταν μία μέρα όπως όλες οι άλλες. Είναι Κυριακή, είναι μέσα Δεκεμβρίου, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι οικογενειακές εξορμήσεις είναι κάτι απαραίτητο αυτόν τον καιρό. Αυτή ακριβώς την άποψη πρέπει να έχει και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία άφησε για λίγο πίσω της, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, πήρε τον σύζυγο και τα παιδιά της και απόλαυσαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στο Instagram account της είδαμε τους γιους της να κάνουν πατινάζ και φυσικά η παρατήρηση μας ήταν μόνο μία: πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδιά. Ο Φίλιππος και ο Μιχάλης έχουν γίνει πια ολόκληροι άντρες και αλήθεια έχουν ομορφύνει πολύ αυτά τα παιδιά.


https://www.instagram.com/p/