Εντάξει, το τερμάτισε... Τώρα, «τρώει» τα παπούτσια της!

Διονυσία Ζαπατίνα
Εντάξει, το τερμάτισε... Τώρα, «τρώει» τα παπούτσια της!

Άμα ξέρεις τα κόλπα για να συζητιέσαι πάντα, φαίνεται. Και η συγκεκριμένη θα λέγαμε οτι έχει κάνει...διατριβή στο θέμα!

Σχεδόν δεν περνάει εβδομάδα που το όνομά της να μην «παίξει» με κάποιον τρόπο στην δημοσιότητα. Και δεν είναι πως δεν μπορεί να την αποφύγει. Όπως δείχνουν οι πράξεις της, μάλλον το επιθυμεί και η ίδια διακαώς.

Τη μία θα κυκλοφορήσει ακόμα και γυμνή για να συζητηθεί, την άλλη θα πει κάτι προκλητικό, θα αφήσει να διαρρεύσουν φήμες εγκυμοσύνης, θα τις διαψεύσει αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλίτσα της. Θα βρει τον τρόπο.

Φυσικά μιλάμε για την Miley Cyrus, την γκουρού -κατά την γνώμη μας- των media, καθώς είναι από τις λίγες celebrities που και να θες δεν σε αφήνει να την ξεχάσεις. Pas mal... που λένε και οι Γάλλοι. Γιατί σε τελική ανάλυση αυτό που κάνει με τεράστια ομολογουμένως, επιτυχία, άλλοι το προσπαθούν χρόνια ακόμα και με ειδικούς συνεργάτες και πάλι δεν έχουν τα δικά της αποτελέσματα.

Ακόμα και μια βόλτα της στην παραλία ξέρει πως να την κάνει να γίνει θέμα. με μπλε μαλλιά, ασορτί με το πολύ όμορφο πουλόβερ που λατρέψαμε, έβγαλε τα αθλητικά της, περπάτησε ξυπόλητη και όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του paparazzi -σιγά που δεν θα τον καταλάβαινε- ΄του χάρισε μια απρόσμενη πόζα με τα κορδόνια των παοιυτσιών της στο στόμα... Κλικ... κι έπαιξε παντού. Well Done Miley...