H oικογένεια Κardashian διαλύεται: Η προδοσία της Kris Jenner που θα κάνει τις κόρες της έξαλλες

Γωγώ Φούντα
H oικογένεια Κardashian διαλύεται: Η προδοσία της Kris Jenner που θα κάνει τις κόρες της έξαλλες

Kαυγάς μας «μυρίζεται»

Στα πηγαδάκια της γνωστής και μη εξαιρετέας οικογένειας, κυκλοφορεί εδώ και καιρό η φήμη ότι τα πράγματα στο KWTK δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, και σε αυτό φταίει κυρίως μία πολύ συγκεκριμένη αποχώρηση.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, λέγεται ότι η αποχώρηση του Scott Disick, η οποία ήταν φυσικό επακόλουθο του οριστικού του χωρισμού με την Kourtney Kardashian, έχει ζημιώσει αρκετά την τηλεθέαση του διάσημου reality show.

Η Kris Jenner λοιπόν, η στυλοβάτης του brand Kardashian, πήρε μία απόφαση, η οποία μάλλον θα φέρει αναταράξεις. Ο Scott θα επιστρέψει στο show και μάλιστα μαζί με την καλή του Sofia Richie!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κόρες αντέδρασαν, με την Kourtney να νιώθει εντελώς προδομένη. «Και μόνο στην ιδέα ότι η 19χρονη θα επωφεληθεί από την ανάμειξή της με τις Kardashians, την τρελαίνει», υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον της.

scott disick sofia richie champagne

Από την πλευρά της η Kris έχει ζητήσει από τις κόρες της να την εμπιστευτούν γιατί όπως υποστηρίζει ξέρει τι κάνει. Εμείς πάλι, περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις, γιατί κάτι μας λέει ότι θα γίνει χαμός!