Δείτε πως έγινε ο James McAvoy και πείτε hello στο νέο sex symbol του Hollywood

Διονυσία Ζαπατίνα
Δείτε πως έγινε ο James McAvoy και πείτε hello στο νέο sex symbol του Hollywood

Ναι, το ξέρουμε. Ο παλιός εαυτός του ήταν ελαφρώς ξενέρωτος. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. 

Μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με τις γλυκανάλατες πόζες με τα μισοχαμογελάκια και το styling του γαμπρού που όλες οι μάνες θέλουν για το κορίτσι τους. Αν ήμασταν στο Your Face Sounds Familliar θα λέγαμε πως εδώ αποχαιρετούμε τον James McAvoy που μας ήταν αδιάφορος και υποδεχόμαστε τον James McAvoy που θα θέλαμε να γνωρίσουμε καλύτερα. Ti; ΄Όχι;

Ο ηθοποιός, που οι περισσότερες -κι εμείς μαζί- θα θυμάστε από τον ρόλο του καθηγητή Charles Xavier (στην νεαρή ηλικία) στις ταινίες X-Men, αρχικά είχε συστηθεί στο κοινό ως ένας σταρ πιο χαμηλών τόνων και σίγουρα πιο... μαζεμένος από όλες τις απόψεις. Ε, μην κοροϊδευόμαστε, αν τον συναντούσαμε στον δρόμο δεν θα του ρίχναμε εύκολα και δεύτερη ματιά. Σήμερα όμως είναι ένας άντρας που στο πέρασμά του κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Ο James McAvoy έκανε το total make over για χάρη της ταινίας Split στην οποία και πρωταγωνίστησε. Στην ταινία αυτή υποδυόταν έναν χαρακτήρα ο οποίος υπέφερε από διαταραχή προσωπικότητας και μέσα στο μυαλό του υπήρχαν 24 διαφορετικά... άτομα.

Ένα από αυτά είχε την ονομασία The Beast. Έπρεπε λοιπόν για να το υποδυθεί να... μοιάζει κιόλας με θηρίο. Οπότε άρχισε να γυμνάζεται, να παίρνει όγκο και να γίνεται πιο μεγαλόσωμος. Κατανάλωνε μεταξύ 5.000-6.000 θερμίδες την ημέρα και έκανε προπόνηση τέσσερις έως πέντε ημέρες την εβδομάδα.

«Αντί να τρώω δύο αυγά το πρωί, τρώω οκτώ. Στη συνέχεια, ένα γεύμα από στήθος κοτόπουλου. Στη συνέχεια, δύο στήθη κοτόπουλου για μεσημεριανό γεύμα, και στη συνέχεια μια μπριζόλα ως ένα ακόμη γεύμα. Στη συνέχεια, τρώω δύο φιλέτα σολομού για δείπνο» είχε πει σε συνέντευξή του.

Ξύρισε και το κεφάλι του και ιδού το νέο sex symbol που κανείς -ίσως ούτε κι ο ίδιος- δεν περίμενε. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Απολαύστε το...