Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το νέο της look, που σίγουρα θα υιοθετήσετε

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το νέο της look, που σίγουρα θα υιοθετήσετε

Είναι από τις celebrities που δεν κάνουν εύκολα αλλαγές στην εμφάνισή τους. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να το τολμήσει!

Από την εποχή που την αγαπήσαμε ως Βασούλα στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και νωρίτερα στις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις το μαύρο μακρύ μαλλί ήταν λίγο πολύ το σήμα κατατεθέν της.

Πολύ σπάνια αποτολμούσε μικροαλλαγές στο μήκος και το χρώμα, πάντα όμως στην ίδια βάση που την γνωρίζαμε. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που πια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική με τον άντρα της ζωής της Πάνο Βλάχο και δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο εξωτερικό.

Η Ιωάννα Τρινταφυλλίδου λίγο πριν φύγει το 2017, αποφάσισε να κάνει και τη μεγάλη αλλαγή στο look της και να κόψει πια τα μακριά μαλλιά της καρέ! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Μακρύ μεν. Καρέ δε και με μια ανανέωση –ελαφρύ ξάνοιγμα- και στο χρώμα τους. Ηθικός αυτουργός ο Δημήτρης Γιαννέτος που φροντίζει εκτός από τις διεθνείς σταρ –όπως η Britney Spears και η Maria Menounos- και όλες τις Ελληνίδες φίλες του που κατοικούν στα πέριξ του Los Angeles και όχι μόνο. Στα δικά του χέρια αφέθηκε η Ιωάννα και το νέο της look σίγουρα θα το ζηλέψετε!