Πόσο καιρό είχαμε να τους δούμε! Δες το διάσημο ζευγάρι σε μια σπάνια έξοδο του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο καιρό είχαμε να τους δούμε! Δες το διάσημο ζευγάρι σε μια σπάνια έξοδο του

Σίγουρα πάνω από έξι μήνες

Πριν από περίπου εννέα μήνες μάθαμε πως ο πιο περιζήτητος εργένης έχει νέα σύντροφο και πως μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένος. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν του αρέσει να διαφημίζει και πολύ τη σχέση του, κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ και γι’ αυτό είχαμε να τους δούμε και πάρα πού καιρό.

Έχουν περάσει σίγουρα πάνω από έξι μήνες από την τελευταία φορά που τους είδαμε και η σχέση τους καλά κρατεί. Ο Dev Patel και η αγαπημένη του Tilda Cobham-Hervey, απαθανατίστηκαν πριν από δύο ημέρες στο Los Angeles και μπορούμε να πούμε πως η εμφάνιση τους αυτή μας ενθουσίασε. Και όχι μόνο γιατί είχαμε να τους δούμε καιρό, αλλά γιατί είναι ακόμη -και έδειχναν- πολύ ευτυχισμένοι.

473BB3FC00000578 5169843 Relaxed The British actor was casual in a white T shirt grey jea a 68 1513059269350

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Hotel Mumbai και έκτοτε είναι αχώριστοι. Και οι δύο ήταν αρκετά casual ντυμένοι και όπως είδαμε και στις φωτογραφίες δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν. Μπορεί πριν γνωριστούν ο star να είχε μία πολύχρονη σχέση με την Freida Pinto (2007-2014), φαίνεται όμως πως και με την Tilda είναι πολύ ερωτευμένος. Ελπίζουμε η σχέση τους να κρατήσει γιατί είναι ένα από τα πιο γλυκά και χαριτωμένα ζευγάρια του Hollywood.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.