Η Malia Obama και πάλι στο στόχαστρο! Η νέα της φωτογραφία που θα βγάλει τον Barack εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Malia Obama και πάλι στο στόχαστρο! Η νέα της φωτογραφία που θα βγάλει τον Barack εκτός εαυτού

Η Malia δημιουργεί και πάλι τον απόλυτο χαμό

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Malia Obama απαθανατίστηκε να φιλάει σε κοινή θέα τον Βρετανό φίλο της, ενώ ήταν και πολλά τα στιγμιότυπα που την έδειχναν να καπνίζει, κάνοντας μάλιστα σχέδια με τον καπνό. Καταλαβαίνεις πως η κίνηση της αυτή ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις και σχόλια που εξέθεταν ανεπανόρθωτα τη νεαρή κόρη του πρώην προέδρου της Αμερικής.

Την πρώτη φορά μάλιστα τάχθηκαν υπέρ της οι Ivanka Trump και Chelsea Clinton, αναφέροντας πως είναι ένα παιδί/κορίτσι σαν όλα τα υπόλοιπα της ηλικίας της και δεν πρέπει να κατακρίνεται για τις πράξεις της. Η Malia όμως απαθανατίστηκε και πάλι σε ένα πάρτι και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο σίγουρα θα κάνουν τον Barack έξω φρενών.

rndr 670x377

Η DailyMail δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες από ένα πάρτι στο οποίο είχε παρευρεθεί και όμως θα δεις κι εσύ το αλκοόλ έρεε άφθονο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρτι αυτό έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου και το ντύσιμο της εκτός από καλοκαιρινό ήταν και αρκετά sexy για κόρη (πρώην) προέδρου. Εμείς βέβαια σε καμία περίπτωση δεν την κατακρίνουμε, γιατί είναι νέο κορίτσι και θέλει κι εκείνη να διασκεδάσει όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Ο μπαμπάς της, τι λέει άραγε για όλα αυτά;