Η αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυ Χρηστίδου που δεν περίμενες με τίποτα

Η αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυ Χρηστίδου που δεν περίμενες με τίποτα

Μας εξέπληξε ευχάριστα

Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως σήμα κατατεθέν της Σίσσυς Χρηστίδου αυτό δεν είναι άλλο από το χρώμα των μαλλιών της. Η γνωστή παρουσιάστρια και σχεδιάστρια έχει αυτή την κοκκινοπορτοκαλί απόχρωση στα μαλλιά της αρκετά χρόνια τώρα και σίγουρα δεν μπορούμε με τίποτα να τη φανταστούμε με κάτι διαφορετικό.

Έχεις όμως ακουστά την φράση «ποτέ μη λες ποτέ»; Σίγουρα την έχεις ακούσει γι’ αυτό κράτησε την και θυμήσου την τη στιγμή που λίγο παρακάτω θα δεις τη Σίσσυ με άλλο χρώμα στα μαλλιά.

Ναι, ναι καλά διάβασες, η star άλλαξε τα μαλλιά της και ακόμη και εμάς μας φάνηκε απίστευτο. Η Σίσσυ αποχαιρέτησε αυτή της την πυρόξανθη απόχρωση και υιοθέτησε ένα πιο ζεστό καστανό χρώμα, το οποίο όμως της πήγαινε εξίσου τέλεια. Εντάξει μην σε απογοητεύσουμε όμως, η αλλαγή της αυτή δεν είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όπως έγραψε και στη λεζάντα της φωτογραφία της έγινε για τις ανάγκες ενός γυρίσματος.

Τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή στην συγκεκριμένη ανάρτηση της, με την πλειοψηφία να της γράφει πως την προτιμά καστανή. Εσύ τι ψηφίζεις;

sissy