Η Dakota Johnson είναι ερωτευμένη και μάλιστα έχει σχέση με γνωστό τραγουδιστή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Dakota Johnson είναι ερωτευμένη και μάλιστα έχει σχέση με γνωστό τραγουδιστή

Και πολύ μας αρέσει αυτό το ζευγάρι

Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που διαβάσαμε πως η Dakota Johnson εθεάθη σε ραντεβού για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο του Los Angeles με γνωστό τραγουδιστή. Και τώρα έναν μήνα μετά καταλαβαίνουμε, πως τελικά η συνάντηση τους αυτή δεν ήταν η μοναδική και δεν ήταν και καθόλου φιλική.

Φήμες θέλουν την 28χρονη ηθοποιό να είναι πολύ ερωτευμένη και ήδη σε σχέση με τον πρώην σύζυγο της Gwyneth Paltrow, Chris Martin. Μπορεί να τους χωρίζουν 12χρόνια, αλλά το Hollywood μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Η σχέση τους έχει ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν -κάτι που εμείς αγνοούσαμε- και δεν βγαίνουν απλά όπως ίσως νομίζαμε από την τελευταία φορά, αλλά έχουν κανονική σχέση.

Σύμφωνα με το UsWeekly οι δυο τους έχουν γνωρίσει πια πολύ καλά ο ένας τον άλλον και νιώθουν πολύ άνετα μαζί. Μάλιστα περνούν πολύ καλά μαζί κι εκείνος την έχει σε πολύ υψηλή εκτίμηση, μέχρι που την ρώτησε και την γνώμη της για την μουσική του. «Ο Chris στέλνει τη μουσική του στη Dakota για να του πει την γνώμη της. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό φλερτ», αναφέρει η πηγή.

Πρώτη φορά εθεάθησαν μαζί στο Sushi Restaurant που πηγαίνει και η Beyonce με τον Jay Z στο Los Angeles, ενώ μέσα στον Νοέμβριο εθεάθησαν μαζί στο Ισραήλ. Πήγαν στη συναυλία του Nick Cave και στη συνέχεια δείπνησαν στο εστιατόριο Yam Sheva. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και πολύ μας αρέσει αυτό.