Η είδηση αυτή θα κάνει την Kourtney Kardashian έξαλλη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η είδηση αυτή θα κάνει την Kourtney Kardashian έξαλλη

Μαντεύεις μήπως τι μπορεί να συμβαίνει;

Σίγουρα όταν αναφερόμαστε στην Kourtney Kardashian και τα «νεύρα» της μόνο για ένα πράγμα μπορούμε να μιλάμε και αυτό δεν είναι άλλο από τον Scott Disick και την σχέση του με τη Sofia Richie. Η αλήθεια βέβαια είναι πως και αυτό το ειδύλλιο μας έχει κουράσει πολύ τελευταία, όμως φαίνεται πως τα πράγματα σοβαρεύουν μετά και την τελευταία εξέλιξη.

Ο 34χρονος star φαίνεται πως έχει πια και την έγκριση της μητέρας της καλής του για τη σχέση του με την 19χρονη. Αφού έδωσε το «οκ» ο Lionel Richie, η Sofia γνώρισε τον Scott και στην μητέρα της, Diane Alexander, με την οποία και επισκέφθηκε το σπίτι του αγαπημένου της στο Calabasas.

474642B000000578 0 image a 13 1513146801603

Οι γονείς της χώρισαν το 2004, έπειτα από 8 χρόνια έγγαμου βίου και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στην California το πρωί της Τρίτης, όταν και κατευθυνόντουσαν στο σπίτι τους. Απ’ ότι φαίνεται για να έγινε και αυτή η γνωριμία (μένει να γνωρίσει και τον μπαμπά της εκτός από την έγκριση του) τα πράγματα έχουν αρχίσει και σοβαρεύουν πολύ ανάμεσα τους.

Kourtney εσύ θέλουμε να σταθείς στο ύψος σου και να μην αντιδράσεις σε τίποτα από αυτά!