Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι πιστό αντίγραφό της. Δες την!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι πιστό αντίγραφό της. Δες την!

Μαρίνα Κουντουράτου is back

Τελείωσαν οι επαναλήψεις του «Δύο Ξένοι» και νόμιζες πως δεν θα είχες την ευκαιρία να δεις και πάλι την ασυναγώνιστη ξανθιά οπτασία, Μαρίνα Κουντουράτου; Μην στεναχωριέσαι γιατί σου βρήκαμε έναν τρόπο, με τον οποίο μπορείς να τη βλέπεις και κάθε μέρα αν θες. Αρκεί μόνο να ακολουθήσεις την Αφροδίτη Λιάντου στο Instagram.

Η Αφροδίτη είναι η 18χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και θα σου δώσουμε όχι έναν, αλλά πέντε λόγους να την ακολουθήσεις στα social media. Το γιατί είναι απλό: αν είσαι φαν της Εβελίνας και είχες μεγάλο έρωτα με την Μαρίνα Κουντουράτου δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο. Εμείς κάναμε μια βόλτα στο instagram account της νεαρής και βρήκαμε πέντε φωτογραφίες της, στις οποίες είναι ίδια η μαμά της.

Αυτά τα μεγάλα γαλάζια μάτια και το εκφραστικό πρόσωπο της με τις ίδιες ακριβώς γωνίες, μας θύμισαν τις στιγμές που η Σαρακατσάνα Μαρίνα έκανε ποδήλατο τη ζωή του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Είναι η πρώτη φορά που πιστεύουμε ακράδαντα πως το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά.

Μήπως τελικά είναι η ίδια σε νεότερη ηλικία γιατί μοιάζουν πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό. Όπως και να ‘χει πάντως είναι πανέμορφη και εμείς κάναμε ήδη το follow μας.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.