Η Νικολέττα Ράλλη έκοψε τα μαλλιά της καρέ;

Η Νικολέττα Ράλλη έκοψε τα μαλλιά της καρέ;

Ένα μικρό σοκ μας χτύπησε την πόρτα

Αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζουμε στη Νικολέττα Ράλλη -εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της- είναι τα υπέροχα μακριά μαλλιά της, που προσπαθούμε κι εμείς να αποκτήσουμε και δεν τα καταφέρνουμε. Στις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram όμως, πάθαμε ένα κάποιο σοκ όταν την είδαμε με καρέ μαλλιά.

Γνωρίζεις πως το καρέ είναι μία από τις τάσεις της εποχής και πολλές celebrities -Ελληνίδες και ξένες- το έχουν τολμήσει σε όλες του τις εκφάνσεις. Όμως από τη Νικολέττα ειλικρινά ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger στην χθεσινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε μια απίστευτα sexy εμφάνιση και με ένα hair look που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε.

Όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες φοράει ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και τα μαλλιά της είναι πιο κοντά από ποτέ. Και να σου πούμε και κάτι; Της πήγαινε πολύ και αυτό το στυλ. Μήπως να της πούμε να το δοκιμάσει πραγματικά; Γιατί σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες ήταν απλά ένα χτένισμα με τα μαλλιά της μαζεμένα από μέσα.

Μας ξεγέλασε είναι η αλήθεια, όμως της πήγαινε πολύ.


https://www.instagram.com/p/

Δες την αλλαγή της στη gallery!