Η κόρη του David Hasselhoff ποζάρει με εσώρουχα και ξεσπαθώνει...

Η κόρη του David Hasselhoff ποζάρει με εσώρουχα και ξεσπαθώνει...

Την ξέρεις; Μάθε την! Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα plus size μοντέλα!

Μπορεί η γνωριμία της με το κοινό να μην έγινε με τον πλέον κολακευτικό τρόπο αφού η πρώτη της επαφή ήταν μέσα από ένα ντροπιαστικό βίντεο που ανέβασε με τα χάλια του πατέρα της, David Hasselhoff, προκειμένου να τον αφυπνίσει, όμως τώρα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη. Η 25χρονη πια Hayley Hasselhoff, εργάζεται ως Plus Size μοντέλο και έχει γίνει περιζήτητη τόσο για fashion shows όσο και για μεγάλες καμπάνιες.

Η όμορφη Hayley πρόσφατα φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό Slink που εστιάζει στις γυναίκες με καμπύλες. Φορώντας ένα σετ σατέν εσώρουχα τα οποία τονίζουν τον σωματότυπό της ποζάρει και δηλώνει: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα περιοδικό που να ασχολείται με την αυτοπεποίθηση, τη μόδα σε συνάρτηση με τις καμπύλες», είπε και συνέχισε: «Το να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο ενός περιοδικού και μάλιστα με εσώρουχα ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για μένα».

«Εμείς οι γυναίκες πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας για όλα όσα μας δίνουν, όχι μόνο όλα όσα δείχνει», λέει και παραδέχεται πως η εν λόγω φωτογράφηση τόνισε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση της. «Όλοι περνάμε στιγμές που νιώθουμε την αυτοπεποίθηση μας να κλονίζεται, αλλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι' αυτό που είναι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι σε αρμονία με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσω τη φυσική μου ομορφιά, αν όχι μια φωτογράφιση με εσώρουχα», συμπληρώνει.

Συμφωνούμε κι επαυξάνουμε! Και την απολαμβάνουμε στην πιο σέξι εκδοχή της!