Αποκλείεται! Το supermodel θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκλείεται! Το supermodel θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά

Μια απρόσμενη είδηση

Με μία απρόσμενη είδηση ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο μας, αφού μόλις πριν από λίγο μάθαμε κάτι πολύ όμορφο και που ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Το διάσημο supermodel πρόκειται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε μέσω του Instagram account της, ανεβάζοντας μια -παλιά- φωτογραφία της, στην οποία κρατά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το παράδοξο είναι πως πριν από λίγο καιρό περπάτησε στο catwalk της Victoria Secret έπειτα από έναν χρόνο απουσίας αφού ήδη είχε γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι και σε καμία περίπτωση δεν καταλάβαμε την εγκυμοσύνη της. Η Candice Swanepoel και ο σύντροφος της Hermann Nicoli διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και σίγουρα έπειτα από αυτά τα νέα, θα πετάνε από ευτυχία.

Να σου θυμίσουμε πως τον Οκτώβρη του 2016 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι τον Anaca (είναι πλέον 14 μηνών) και μετά το μεγάλο της comeback στις πασαρέλες είναι και πάλι έγκυος. Η 27χρονη καλλονή ανέβασε στο Instagram account της τη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα» και με τέτοια νέα, θα συμφωνήσουμε μαζί της.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα την απαθανάτισε στην Βραζιλία να απολαμβάνει τα μπάνια της και στις φωτογραφίες μπορούμε να πούμε πως βλέπουμε μια υποψία κοιλίτσας.

Δες τις φωτό στη gallery παρακάτω.