Αλλαγή σχεδίων για Μενεγάκη-Ματέο. Γιατί;

Αλλαγή σχεδίων για Μενεγάκη-Ματέο. Γιατί;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος τα τελευταία χρόνια επιλέγουν να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε εξωτικούς προορισμούς όπως οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες.

Φέτος, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να περάσει αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι, έναν προορισμό που η Ελένη Μενεγάκη έχει επισκεφθεί τρεις φορές και της αρέσει αρκετά.


Ωστόσο, σύμφωνα με το Λοιπόν, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας άλλαξαν τα σχέδια τους τελευταία στιγμή. Ο πρώτος λόγος είναι ότι οι αργίες μέσα στις γιορτές είναι λίγες και ο δεύτερος επειδή η Ελένη Μενεγάκη θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα επαγγελματικά της, καθώς το συμβόλαιο της με το κανάλι της Κάντζας λήγει τα καλοκαίρι και η ίδια θέλει να κάνει σωστές και ευνοϊκές για εκείνη διαπραγματεύσεις και γνωρίζει πολύ καλά πως για να το κάνει αυτό θα πρέπει τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για το κανάλι. Αυτό, είναι κάτι που το γνωρίζει η ίδια από πρώτο χέρι και τώρα που η εκπομπή της έγινε τρίωρη χάρη στο παιχνίδι με τους κύβους που μοιράζει δώρα, εκείνη θέλει αυτή η ενότητα να πάει πολύ καλά, έτσι ώστε και με την νέα χρονιά η εκπομπή να παραμείνει τρίωρη.

Έτσι, η Ελένη και ο Ματέο αποφάσισαν ν’ ακυρώσουν το ταξίδι και να μείνουν στην Αθήνα με τα παιδιά και ίσως να κάνουν μια μικρή απόδραση στην Αράχοβα, χωρίς όμως, να είναι ακόμα σίγουρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr