Αυτό και αν είναι έκπληξη! Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε δίδυμα και ούτε που το καταλάβαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό και αν είναι έκπληξη! Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε δίδυμα και ούτε που το καταλάβαμε

Μα την έσκασαν για τα καλά

Αυτήν την είδηση δεν θα την πιστεύεις σίγουρα, όπως δεν την πιστέψαμε κι εμείς. Το διάσημο ζευγάρι μας την έσκασε για τα καλά και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καλωσόρισε τα δίδυμα παιδάκια του κάτω από άκρα μυστικότητα. Και αυτό που μας παραξένεψε περισσότερο είναι πως δεν γνωρίζαμε καν ότι η διάσημη τενίστρια είναι έγκυος.

Ο λόγος για τον Enrique Iglesias και την Anna Kournikova, οι οποίοι το Σαββατοκύριακο έγιναν γονείς για πρώτη φορά σε δύο γλυκύτατα παιδάκια. Σύμφωνα με το TMZ το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, τον Nicholas και τη Lucy, όπως τα ονόμασαν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την Anna Kournikova είχαμε να τη δούμε σε δημόσια εμφάνιση της από τον Νοέμβριο του 2016, αλλά δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη αν λάβεις υπ’ όψιν σου την πολύ ιδιωτική της σχέση με τον τραγουδιστή.

Τα παιδάκια τους γεννήθηκαν στο Miami και αυτή είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη περίοδος στην ζωή του ζευγαριού. Ο Enrique άλλωστε είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να κάνει οικογένεια με την σύντροφο του. «Έχω πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις μου, πως δεν πιστεύω ότι ο γάμος μπορεί να με κάνει πιο ευτυχισμένο. Δεν είμαι εναντίον του, αλλά πιστεύω πως την ημέρα που θα κάνω παιδιά απλά θα καθίσω και δεν θα ταξιδεύω πια τόσο πολύ. Δεν θέλω να είμαι στους δρόμους για 6 μήνες ή 8 και όταν γυρίζω να μην αναγνωρίζω το ίδιο μου το παιδί».

Και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του αν μας ρωτάς με την άποψη του αυτή. Να τους ζήσουν λοιπόν!


https://www.instagram.com/p/BGcFCD6u2-B

DPG Network