Είναι αυτή η φωτογραφία η απόδειξη, πως η Kate Middleton περιμένει αγόρι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτή η φωτογραφία η απόδειξη, πως η Kate Middleton περιμένει αγόρι;

Εσύ τι πιστεύεις;

Η Kate Middleton διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ακόμη δεν έχουμε μάθει το φύλο του μωρού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον Απρίλιο. Ωστόσο από τότε που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, τα δημοσιεύματα για το αν το μωράκι τους είναι αγόρι ή κορίτσι δίνουν και παίρνουν.

Στις αρχές πολλοί ανέφεραν πως πρόκειται να γεννήσει ένα ακόμη κοριτσάκι και να χαρίσει στην Charlotte μία ακόμη αδερφούλα, στη συνέχεια ανέφεραν πως είναι έγκυος σε δίδυμα και πως είναι και τα δύο κοριτσάκια και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το νέο μέλος της οικογένειας είναι αγοράκι. Και αυτό οφείλεται στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι του Kensington εχθές για να ανακοινώσει πως η Charlotte από το νέο έτος θα ξεκινήσει το σχολείο. Σε αυτήν λοιπόν, απαθανατίζεται η πριγκιπική οικογένεια ντυμένη όλη στα μπλε, δίνοντας έτσι στίγμα, πως το παιδάκι που περιμένει η Δούκισσα του Cambridge είναι πιθανότατα αγόρι.

kate

Επιβεβαίωση επίσημη δεν έχουμε ακόμη, οπότε ότι και να λένε τα δημοσιεύματα σχετικά με το φύλο του μωρού τους είναι τελείως ουτοπικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μάθουμε τι είναι.