Έξι μήνες μετά την γέννα, το supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξι μήνες μετά την γέννα, το supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Περιμέναμε πως και πως

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που το διάσημο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και από τότε περιμένουμε πως και πως για μια φωτογραφία του μικρού στα social media το ζευγαριού ή σε μία κοινή οικογενειακή τους έξοδο. Και η αναμονή μας ανταμείφθηκε, αφού το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret μας έδωσε μια μικρή ιδέα από τον 6μηνών γιο της.

Η Rosie Huntington Whiteley και ο Jason Statham ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε που ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι ταξίδεψε για τα Χριστούγεννα μέχρι την Utah και δεν σταμάτησαν λεπτό να ανεβάζουν υλικό από την εξόρμηση τους. Και σε αυτό το ταξίδι έμελλε να δούμε για πρώτη φορά και τον μικρό Jack.

Η 30χρονη ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες και βίντεο και σε ένα από αυτά βρισκόταν και ο έξι μηνών γιος του ζευγαριού. Και πραγματικά έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το γλυκύτατο αυτό μωρό. Το supermodel βέβαια δεν μας έδειξε το προσωπάκι του, αλλά καθόλου δεν μας πείραξε. Μία από αυτές τις αναρτήσεις μάλιστα δείχνει την ξανθιά καλλονή να ανεβαίνει τα σκαλιά του αεροπλάνου και να έχει στην αγκαλιά της το μικρό της γιο.


https://www.instagram.com/p/Bc3FSqLDHb5

Μπορεί να μην τον είδαμε κανονικά όμως είμαστε σίγουρες πως είναι πολύ, μα πολύ γλυκό παιδάκι.