New baby alert: Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγος της αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα μωράκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New baby alert: Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγος της αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα μωράκι

Και όμως είναι αλήθεια

Το διάσημο ζευγάρι που σε λιγότερο από έναν μήνα (5 Ιανουαρίου) κλείνει 3 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να αποκτήσει ένα παιδάκι και μάλιστα θα το κάνει με την πιο γλυκιά και όμορφη κίνηση που θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί. Είναι και γιορτινή περίοδος και αν μη τι άλλο, η κίνηση τους αυτή θα συζητηθεί πολύ.

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden σύμφωνα με πληροφορίες του Life & Style πρόκειται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το όνειρο τους να γίνουν γονείς. Ίσως είναι το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν τόσο στους εαυτούς τους, όσο και στο παιδάκι, το οποίο θα αποκτήσει μια όμορφη και ζεστή οικογένεια. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να ακολουθήσει αυτήν τη διαδικασία και έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

cameron diaz a 435 3

«Θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από τις ΗΠΑ και μετράνε ήδη αντίστροφα τις ημέρες. Η Cameron ελπίζει πως όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν και είναι πλήρεις σε όλα τα επίπεδα, πιστεύουν ότι αυτό θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία», αναφέρει μία πηγή κοντά στο ζευγάρι και συνεχίζει, «Η ηθοποιός πιστεύει πως αυτό είναι ακριβώς το κατάλληλο timing. Ρωτάει τους φίλους της σχετικά με την υιοθεσία και έχει ήδη αρχίσει να διαβάζει βιβλία σχετικά με την μητρότητα και πως να γίνουν σωστοί γονείς».

Με τον σύζυγο της μοιράζονται ακριβώς το ίδιο όραμα και είναι τρισευτυχισμένοι που θα γίνουν γονείς.