Breaking news: Η διάσημη star μόλις έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news: Η διάσημη star μόλις έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της

Το φύλο και το όνομα του μωρού

Εδώ και αρκετούς μήνες γνωρίζαμε πως η διάσημη star και ο σύζυγος της θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από τρεις ημέρες, που η γλυκιά κληρονόμος έφερε στον κόσμο το μωράκι τους. Το πρωί της Παρασκευής η ίδια έκανε γνωστά τα νέα μέσα από το προσωπικό της account στο Twitter και από τότε οι ευχές και τα σχόλια είναι άπειρα.

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο πήρε η Nicky Hilton και ο James Rothschild, οι οποίοι στις 20 Δεκέμβρη καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Το ζευγάρι διανύει ίσως τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του και δεν ξέρουμε για σένα, αλλά η 17μηνών Lily Grace είναι σίγουρα πολύ χαρούμενη που απέκτησε μία αδερφούλα. Ναι, καλά διάβασες, το δεύτερο παιδάκι του ζευγαριού είναι και αυτό κοριτσάκι και το όνομα αυτής Teddy Marilyn.

Στην σχετική ανάρτηση η Nicky Hilton έγραψε: «Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα! Στις 20 Δεκέμβρη ο James κι εγώ φέραμε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι μας, ένα μικρό κοριτσάκι, την Teddy Rothschild. Νιώθουμε διπλά ευλογημένοι σε αυτές τις γιορτές». Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του τον περασμένο Ιούνιο και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

47865A2100000578 5206507 image a 9 1513961128926

Να τους ζήσει λοιπόν!