Η Selena Gomez «απαντά» στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την οικογένειά της

Ερμιόνη Σαρρή
Η Selena Gomez «απαντά» στις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την οικογένειά της

Η Selena Gomez βρίσκεται όντως στα μαχαίρια με τα αγαπημένα της πρόσωπα λόγω του Justin Bieber;

Την εβδομάδα που μας πέρασε το όνομα της Selena Gomez κυκλοφορούσε αρκετά στο διαδίκτυο λόγω της έκτασης που έχει πάρει η σχέση της μαζί με τον Justin Bieber. Είναι ένας έρωτας με σκαμπανεβάσματα και αρκετές επιπτώσεις τόσο στην ψυχολογία της όσο και στην υγεία της. Για αυτό κιόλας φήμες την ήθελαν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με την οικογένειά της και τους φίλους της εξαιτίας της επιλογής της να είναι ξανά σε σχέση με τον τραγουδιστή.

Μέσω Instagram όμως η Selena Gomez πέρασε το δικό της μήνυμα και έδωσε μία «απάντηση» σε όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα. Έκανε μία τεράστια έκπληξη στην ξαδέρφη της, η οποία και της έχει ζητήσει να γίνει παράνυμφος στον επικείμενο γάμο της τον Μάρτιο του 2018.

Της έκανε δώρο το νυφικό των ονείρων της και φυσικά η όλη αποκάλυψη έγινε υπό την συνοδεία ενός τεράστιου γυναικείου πάρτι με άφθονη σαμπάνια. Η Selena της έκανε το καλύτερο δώρο ever σε σημείο μάλιστα που την συγκίνησε. Οι ξαδέρφες, λοιπόν, όχι μόνο δεν περνούν κρίση στην σχέση τους αλλά χαμογελούν και αγκαλιάζονται δίχως σταματημό.

Διάβασε επίσης:

Νέοι φόβοι για την κατάσταση της υγείας της Selena Gomez