Είναι αυτό το sexy και hot αγόρι, ο νέος σύντροφος της Katy Perry;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το sexy και hot αγόρι, ο νέος σύντροφος της Katy Perry;

Τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού αυτό δείχνουν

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom κοντεύουν σχεδόν έναν χρόνο χωρισμένοι και από ότι φάνηκε οποιαδήποτε κίνηση επανασύνδεσης και από τις δύο πλευρές έπεσε στο κενό. Η 33χρονη τραγουδίστρια μάλλον αποφάσισε με τον ερχομό της νέας χρονιάς να ανοίξει καινούργια σελίδα στη ζωή της και να προχωρήσει παρακάτω μακριά από τον Orlando.

Και μάλλον το έχει ήδη καταφέρει πριν μπει η καινούργια χρονιά, αφού ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στην Δανία όπου και περνάει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της -πήγε να επισκεφθεί την αδερφή της Angela- με μία αντρική παρέα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το sexy και hot αυτό αγόρι πιθανότατα να είναι ο νέος της σύντροφος της τραγουδίστριας και ναι μας αρέσει τρελά.

Η Katy αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κοπεγχάγη και απ’ ότι φαίνεται περνάει πολύ καλά με την νέα της παρέα. Οι δυο τους περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι και πολύ χαμογελαστοί και σίγουρα κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει ανάμεσα τους. Μέχρι λοιπόν να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ας απολαύσουμε αυτό το όμορφο «ζευγάρι».


https://www.instagram.com/p/BdKfqBVnV3n