Κορμί θανατηφόρο! Η σταρ πήγε στην παραλία και τους άφησε όλους άφωνους!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κορμί θανατηφόρο! Η σταρ πήγε στην παραλία και τους άφησε όλους άφωνους!

Δεν έδειξε κανένα έλεος

Χριστούγεννα και παραλία είναι για εμάς δύο έννοιες αντίθετες, όμως το πρώην supermodel της Victoria’s Secret κατάφερε όχι μόνο να τα ταιριάξει, αλλά και να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Εάν αναρωτιέσαι γιατί, αρκεί να ρίξεις μία μόνο ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

Η Izabel Goulart δεν ήταν αδίκως άγγελος της Victoria’s Secret και αυτό ακριβώς μας απέδειξε με τις πρόσφατες φωτογραφίες της. Η 33χρονη καλλονή απαθανατίστηκε την ημέρα των Χριστουγέννων σε μια παραλία στη Βραζιλία με τον σύντροφο της Kevin Trapp και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους.

Οι δυο τους φορούσαν μαγιό και δεν σταμάτησαν λεπτό να επιδεικνύουν εκτός από τον έρωτα τους, το άψογο κορμί που και οι δύο διαθέτουν. Να ξεκινήσουμε από ποιον; Από την Izabel που βλέπεις τους κοιλιακούς της και ζαλίζεσαι ή από τον Kevin που έχει ίσως ένα από τα πιο sexy ανδρικά κορμιά που έχουμε δει τελευταία στο Hollywood; Ας μην πούμε άλλα όμως γιατί αυτές τις φωτογραφίες πρέπει πραγματικά να τις δεις.

izabel goulart kevin trapp flaunt pda their hot bodies in brazil 02

Δες περισσότερες στην παρακάτω gallery.