Δες την Khloe Kardashian να κάνει γυμναστική, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες την Khloe Kardashian να κάνει γυμναστική, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Προσέχει τον εαυτό της και στην εγκυμοσύνη

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είναι γνωστές οι αδερφές Kardashian, αυτό είναι το κορμί με τις πλούσιες καμπύλες που διαθέτουν όλες τους. Η Khloe μάλιστα εάν θυμάσαι κατάφερε με τεράστιο κόπο να μειώσει κατά πολύ το σωματικό της βάρος, δημιουργώντας ένα πραγματικά αξιοζήλευτο κορμί.

Όπως καταλαβαίνεις το θαύμα -όπως η ίδια το αποκάλεσε- της εγκυμοσύνης της μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ αυτό το κορμί εάν δεν προσέξει και επειδή και η ίδια το γνωρίζει καλά αυτό δεν σταματάει λεπτό την καθημερινή της γυμναστική. Έχοντας μάλιστα ως παράδειγμα την αδερφή της Kim που μετά από δύο γέννες έδωσε τρελό αγώνα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, εμπνέεται περισσότερο και συνεχίζει να γυμνάζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η 33χρονη reality star λοιπόν ανέβασε μία σειρά από μικρά βίντεο στο snapchat account της, από την ώρα που ακολουθεί το καθημερινό της πρόγραμμα, το οποίο σίγουρα πλέον έχει ρυθμιστεί κατ' αυτόν τον τρόπο, ώστε να διευκολύνεται η κατάστασή της. Φορώντας ένα μαύρο σετ γυμναστικής κι έχοντας ένα δεμένο πουκάμισο στη μέση της έκανε τις ασκήσεις της και φάνηκε να το απολαμβάνει πολύ.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.