Σε βαρύ πένθος η Rihanna. H σταρ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε βαρύ πένθος η Rihanna. H σταρ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Η Rihanna είναι χάλια ψυχολογικά!

Δυστυχώς, αυτές οι γιορτινές μέρες έφεραν στη Rihanna και την οικογένειά της μία πολύ δυσάρεστη είδηση. Εχθές βυθίστηκαν στο πένθος και η ψυχολογική κατάσταση της σταρ είναι στα χειρότερά της. Αρνείται να πιστέψει αυτό που τους συνέβη, αρνείται να αποδεχτεί το τραγικό αυτό γεγονός.

Ανήμερα των Χριστουγέννων κρατούσε στην αγκαλιά της τον ξάδερφό της, ο οποίος και πέθανε λίγες ώρες μετά. Η Rihanna μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το δυσάρεστο αυτό γεγονός εκφράζοντας την θλίψη και τον πόνο της.

Αφού πόσταρε μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Tavon Kaiseen Alleyne, ο οποίος και δέχθηκε αρκετές σφαίρες στο κορμί του στις 26 Δεκεμβρίου στα Barbados, έγραψε: « RIP ξάδερφε.. Δεν μπορώ να πιστέψω πως εχθές το βράδυ σε κρατούσα αγκαλιά. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως ίσως ήταν η τελευταία φορά που ένιωθα την ζεστασιά του κορμιού σου. Θα σε αγαπώ για πάντα».

Ο ξάδερφος της RiRi ήταν 21 ετών και πυροβολήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00 περίπου. Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

Πάχυνε κι άλλο η Rihanna; Δες τη νέα της εμφάνιση