Απάντηση φωτιά! Η κόρη της διάσημης ηθοποιού και η «πληρωμένη» απάντηση στους haters της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απάντηση φωτιά! Η κόρη της διάσημης ηθοποιού και η «πληρωμένη» απάντηση στους haters της

 Της βγάζουμε το καπέλο

Έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από τότε που κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της νεαρής star, όντας σε μικρή ηλικία με τον κόσμο να σχολιάζει πως ήταν πάρα πολύ άσχημη τότε στα 13 της, δημιουργώντας θέμα χωρίς σοβαρό λόγο και αιτία. Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε από όλο αυτό το σκηνικό, αντιθέτως μάλιστα έδωσε μία πληρωμένη απάντηση σχετικά με αυτό το γεγονός.

Η 23χρονη Tallulah Willis απέδρασε σε μία χιονισμένη περιοχή με τις αδερφές της Rumer και Scout για τα Χριστούγεννα και μία φωτογραφία δική της με το μαγιό, στην οποία μας έδειχνε το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της, ήταν αρκετή για να κάνει τα στόματα όσων μίλησαν άσχημα να σωπάσουν.

«Αφιερωμένη σε όλους αυτούς που είπαν πως ήμουν άσχημη στα 13 μου», έγραψε η Tallulah και εμείς καθόμαστε σε μια γωνία και την χειροκροτάμε. Από ότι φαίνεται οι γονείς της Demi Moore και Bruce Willis της έχουν δώσει την σωστή ανατροφή και παιδεία και απαντά όπως ακριβώς πρέπει στις κακοήθειες και στους haters, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα και ντόρο γύρω από το όνομα της!

Εμείς πάντως την στηρίζουμε και θεωρούμε πως ήταν η ιδανική απάντηση!