Αυτό πρέπει να το δεις! Η Melania Trump κοινοποίησε μετά από έναν χρόνο την πρώτη της selfie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πρέπει να το δεις! Η Melania Trump κοινοποίησε μετά από έναν χρόνο την πρώτη της selfie

Και για μια ακόμη φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Melania Trump αντικατέστησε την Michele Obama στην θέση της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής και η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγες φορές έχει τραβήξει τα βλέμματα με την παρουσία της. Το γεγονός φυσικά πως είναι η σύζυγος του νυν Προέδρου της Αμερικής της δίνει ένα αβαντάζ παραπάνω προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο κέντρο της προσοχής.

Και τώρα εκτός από όλα αυτά έκανε κάτι ακόμη το οποίο έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται και έχει γίνει αναμφίβολα viral. Η Melania Trump έπειτα από έναν χρόνο στη θέση της Πρώτης κυρίας, έβγαλε και δημοσίευσε στο Twitter account της, την πρώτη της selfie φωτογραφία. Ναι, ναι καλά διάβασες, η σύζυγος του Donald Trump είναι στις οθόνες μας πιο όμορφη και παιχνιδιάρα από ποτέ.

Φυσικά κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αψεγάδιαστη ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της, όμως σε αυτήν την φωτογραφία έδειχνε ακόμη πιο γοητευτική. Βέβαια θα μας πεις, μπορεί να φταίει και το φίλτρο από το Snapchat που χρησιμοποίησε προκειμένου να απαθανατίσει την στιγμή. Το Christmas mood την έχει επηρεάσει για τα καλά και γι’ αυτό επέλεξε αυτό το θέμα για την φωτογραφία της.

Δεν χρειάζεται να σου αναφέρουμε φυσικά πως τα σχόλια και τα retweets της φωτογραφίας της χτύπησαν κόκκινο, ενώ τα likes έφτασαν περίπου γύρω στις 120χιλιάδες. Αξίζει μάλιστα να σου πούμε πως απάντησε και σε ένα από όλα αυτά τα σχόλια. Ας μην λέμε άλλα όμως, καιρός να γνωρίσεις την χριστουγεννιάτικη version της Melania.