Λίγο πριν γεννήσει, η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει την... πραγματική ηλικία του συζύγου της

Λίγο πριν γεννήσει, η Αθηναΐς Νέγκα αποκαλύπτει την... πραγματική ηλικία του συζύγου της

Και φυσικά η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου

Είναι γεγονός! Η Αθηναΐς είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι από το δεύτερο σύζυγό της, ενώ βρίσκεται σε μία από τις πιο χαρούμενες φάσης της ζωής της. Μάλιστα, μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και δε δίστασε να ομολογήσει την έκπληξή της που κατάφερε να μείνει και πάλι έγκυος στα 43 της χρόνια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "έτυχε...αλλά δεν το πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω και πάλι". Είναι ήδη 8 μηνών αλλά προτίμησε να κρατήσει κρυφή την κατάστασή της μέχρι πρότινος, καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει πανικό και αναστάτωση στο σταθμό που εργάζεται και στους συνεργάτες της. Ήθελε να δείξει πως για εκείνη δεν θα είχε καμία ιδιαίτερη διαφορά στην καθημερινή τους συνεργασία. (Να σημειώσουμε πως ήδη έχει μία κόρη από τον πρώτο της άντρα).

Πάντως, στη Ντορέττα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός της παραδοχής της πως ο άντρας της είναι 14 χρόνια νεότερος από εκείνη. "Διαπίστωσα πως δεν μπορώ να κάνω σχέση με άντρες συνομήλικους που είναι χωρισμένοι και με παιδιά." Μάλιστα, η Ντορέττα δε δίστασε να την ρωτήσει αν ο νέος σύζυγός της έχει κάποιον ωραίο φίλο για να της συστήσει!

Δες παρακάτω όλο το απόσπασμα της εκπομπής: